ARDEB’ten Araştırma Destek Programları Tanıtım Sunumları

-A +A

Yıl içinde 34 üniversite ve 32 etkinlikte toplam 4 binin üzerinde araştırmacıyla temas kuran TÜBİTAK Araştırma Destek Programları Başkanlığı, 13-19 Ekim 2014 tarihleri arasında 8 sunum daha gerçekleştirecek.

TÜBİTAK Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB), Türkiye’nin genel bilim ve teknoloji politikaları çerçevesinde akademik alanda bilimsel, teknolojik ve yenilik içeren Ar-Ge faaliyetlerini programlamak, yönlendirmek, desteklemek ve izlemek amacıyla faaliyetlerini sürdürüyor.

Yıl içinde 34 üniversite ve 32 etkinlikte toplam 4 binin* üzerinde araştırmacıyla temas kuran TÜBİTAK Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB), 13-19 Ekim 2014 tarihleri arasında 8 sunum daha gerçekleştirerek yeni araştırmacılara ulaşmayı hedefliyor.

Sosyal bilimler de dâhil olmak üzere, her bilimsel alanda proje önerisi kabul eden ARDEB, özel sektör ve kamuda çalışan araştırmacıların projelerine geri ödemesiz destek veriyor. Tüm bu destekler ve proje süreçleri ile ilgili bilgi alışverişinde bulunmak amacıyla üniversiteler ve etkinliklerde gerçekleştirilen sunumlarda, destek ve ödül programlarının detayları, başvuru kriterleri ve başvuruda dikkat edilmesi gereken hususlar özetleniyor. Sunumlara katılan araştırmacıların programlar ve süreçler ile ilgili soruları cevaplandırılıyor, alınan geri bildirimler sayesinde süreçlerde güncellemeler ve iyileştirmeler yapılıyor.

Sunum programı için lütfen tıklayınız.

*12 Ekim 2014 itibarıyla

15.10.2014 Destekler, Akademik, Ulusal Destek Programları