UFUK2020 Danışma Kurulu

-A +A
Ufuk2020 Danışma Kurulu 3. Toplantısı, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. A. Arif Ergin’in başkanlığında TÜBİTAK Başkanlık binasında yapıldı.
 
Ülkemizin Ufuk2020 Programı’ndan elde edeceği kazanımları daha da artırmak amacı ile Avrupa Birliği Bakanlığı, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı, Maliye Bakanlığı, Hazine Müsteşarlığı, Yükseköğretim Kurulu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı temsilcilerinden oluşan Ufuk2020 Programı Danışma Kurulu 3. Toplantısı, TÜBİTAK Başkanlık Binası’nda gerçekleştirildi.
 
Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanı Prof. Dr. A. Arif Ergin’in başkanlığında yapılan toplantıda, TÜBİTAK Uluslararası İşbirliği Daire Başkanı Hakan KARATAŞ tarafından “Ufuk2020 Programı Yapılanlar & Planlananlar” başlıklı bir sunum yapıldı. Ufuk2020 Programı 2015 yılı gelişmeleri ve 2016-2017 yılları faaliyet planlamalarının aktarılmasının ardından Danışma Kurulu üyelerinin görüşleri ile genel değerlendirme ve istişare oturumu yapıldı. Danışma Kurulu’ndan beklenenler ve Danışma Kurulu önerilerinin iletilmesinin ardından, bir dahaki toplantının Aralık ayı içerisinde gerçekleştirilmesi kararlaştırıldı.
 
01.06.2016