Önemli Hususlar

-A +A

TÜBİTAK - Lindau Konseyi ve Vakfı anlaşması çerçevesinde "Lindau Nobel Ödüllü Bilim İnsanları Toplantıları"na Katılım Desteği

Başvurular öğrenim durumuna göre 4 farklı kategoride alınacaktır. Lütfen başvuru yaparken doğru kategoride başvuru yaptığınıza dikkat ediniz.

Kategoriler:

  • Lisans Öğrencileri (1)
  • Yüksek Lisans Öğrencileri (1)
  • Doktora Öğrencileri (1)
  • Doktora Derecesine Sahip Araştırmacılar (2)

(1) Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora Öğrencileri için yalnızca Lindau Konseyi ve Vakfı'nın belirlemiş olduğu alanlarda/bölümlerde Türkiye’de eğitimlerine/akademik çalışmalarına devam edenler. İlgili alanlarda/bölümlerde eğitimlerine devam etmeseler de, bu alana yönelik diğer bölümlerde eğitimlerine devam edenler ile bu alana yönelik akademik çalışmalar yapanlar da başvuru yapabilir. Tıpta uzmanlık öğrencileri, doktora öğrencileri kategorisinde başvuru yapabilir.

(2) Doktora derecesine sahip araştırmacılar için Lindau Konseyi ve Vakfı'nın belirlemiş olduğu alanlarda/bölümlerde Türkiye'de akademik çalışmalarına devam edenler. İlgili alanlarda/bölümlerde doktora derecesine sahip olmasalar da, bu alana yönelik diğer bölümlerden doktora derecesine sahip olanlar ile bu alana yönelik akademik çalışmalar yapanlar da başvuru yapabilir. Tıpta uzmanlık derecesine sahip olanlar da doktora derecesine sahip araştırmacılar kategorisinde başvuru yapabilirler.