2530 TÜBİTAK– Moldova NARD İkili İş Birliği Programı 2022 Yılı Çağrısı Ortak Bulma Etkinliği Çevrim İçi Olarak 2 Haziran 2022 Tarihinde Saat 09:30’da Gerçekleştirilecek

-A +A

TÜBİTAK ile Moldova Araştırma ve Geliştirme Ajansı (NARD) arasında imzalanmış olan “Bilimsel ve Teknolojik İşbirliği Protokolü” çerçevesinde açılan 2022 yılı ikili iş birliği çağrısı kapsamında iki ülke araştırmacılarını bir araya getirecek çevrim içi ortak bulma etkinliği 2 Haziran 2022 Perşembe günü 09:30- 12:30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. Etkinliğe TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Sayın Hasan MANDAL ve NARD Direktörü Prof. Dr. Olga TAGADIUC açılış konuşmaları ile katılım sağlayacaktır. Etkinlik dili İngilizce olacaktır.

Ortak bulma etkinliği kapsamında çağrıya proje başvurusunda bulunmak isteyen araştırmacılarımıza proje fikirlerini, yetkinliklerini ve aradıkları proje ortağına yönelik özellikleri Türk ve Moldovalı araştırmacılarla paylaşabilmesi amacıyla 3-5 dakika konuşma/sunum süresi sağlanacaktır. Konuşma/sunum gerçekleştirilmeden de etkinliğe katılım mümkündür. Moldova Cumhuriyeti kamu araştırma ve inovasyon alt yapısına ilişkin bilgilere buradan erişilebilmektedir.

Etkinlik programına ulaşmak için tıklayınız.

Etkinliğe katılım için 1 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 12:30’a kadar https://anket.tubitak.gov.tr/index.php/244485?lang=en adresi üzerinden kayıt yaptırılması gerekmektedir.

Etkinliğe kayıt yaptıran katılımcılara, kayıt onayı ve toplantı bağlantı adresine ilişkin bilgi etkinlik öncesinde e-posta yolu ile iletilecektir. 

30.05.2022 Kurumsal, Uluslararası, İkili İşbirliği Destekleri