Teknoloji Transfer Ofisi bünyesindeki ilanlara aşağıdan ulaşabilirsiniz.
Teknoloji Transferi ile ilgili başvuru şartları ve detaylı bilgi için TÜBİTAK Teknoloji Transfer Ofisi Başkanlığı ile iletişime geçilebilir.
Kurumumuz tarafından aranan şartları sağlayan tüm istekliler, teknoloji transfer başvurusunda bulunabilir.
Teknoloji transferi ile ilgili başvuru şartları ve detaylı bilgi için TÜBİTAK Teknoloji Transfer Ofisi Başkanlığı ile iletişime geçilebilir.
TÜBİTAK tarafından geliştirilen “SARS-CoV-2 Virüsüne Karşı Koruyucu Pastil/Çiğneme Tableti” Teknolojisinin Transferi 7 (yedi) yıl süre ile lisanslanması TÜBİTAK Taşınır ve Taşınmazlarının İdaresine Dair Yönetmeliğin 25’inci maddesine göre “Pazarlık Usulü” ile yapılacaktır.
Fikrî ürün; özellikle pekmez gibi gıda mamullerine şeker pancarı ve şeker kamışı karıştırılıp karıştırılmadığını tespit edilebilen bir real-time PCR yöntemidir.
Fikrî ürün; aroma, jelatin, gliserin, gliserol gibi gıda, işlenmiş gıda ve gıda katkı maddelerinin içerisinde %0.01 hassasiyetinde domuz DNA'sının olup olmadığının tespit edilmesine yönelik bir real-time PCR yöntemidir.
Fikrî ürün; güvenlik kuvvetlerinin sınır ötesi ve sınır içi intikal bölgeleri ile ihtiyaç duyulan diğer alanlarda mayın/el yapımı patlayıcı (EYP) aramasını hızlı, kolay ve yüksek doğrulukla yapabilmesi için geliştirilmiştir.
Milli kritik nitelikteki teknolojiler TÜBİTAK tarafından yerli imkanlar dahilinde üretildi.
Milli kritik nitelikteki teknolojiler TÜBİTAK tarafından yerli imkanlar dahilinde üretildi.
"Kolesterol Düşürücü Soğuk Çay" Teknoloji Transferi
TÜBİTAK tarafından, Transfere Hazır "ELEKTRONİK KİMLİK DOĞRULAMA SUNUCU TEKNOLOJİLERİ"
“Gerçek Zamanlı Kızıl Ötesi İz Yönetim Sistemi (GEZKİY) Teknolojisi” Transferi
“Portatif Ultrasonik Güç Ölçer Kalibratörü (PUG) Teknolojisi” Transferi
“Kızıl Ötesi Kulak Termometreleri (IRET) Referans Kalibrasyon Sistemi Teknolojisi” Transferi
“Göz İçi Lens Üretimi Sağlayan Bir Formülasyon ve Yöntem” Teknolojisi Transferi
TÜBİTAK tarafından geliştirilen "X-Bant Verici Sistemi Teknolojisi" TÜBİTAK Fikrî Mülkiyet Haklarının Yönetimine ve Teknoloji Transferine İlişkin Yönetmeliğin öngördüğü usule uygun olarak, basit lisanslama yöntemi ile 10 (on) yıllığına Kurumumuz tarafından aranan şartları sağlayan tüm isteklilere açık olarak teknoloji transfer bedeli karşılığında transfer edilecektir.
TÜBİTAK tarafından geliştirilen "X.400 Mesajlaşma Sistemi Yazılım Teknolojisi " TÜBİTAK Fikrî Mülkiyet Haklarının Yönetimine ve Teknoloji Transferine İlişkin Yönetmeliğin öngördüğü usule uygun olarak, basit lisanslama yöntemi ile 5 (beş) yıllığına Kurumumuz tarafından aranan şartları sağlayan tüm isteklilere açık olarak teknoloji transfer bedeli karşılığında transfer edilecektir.